Landelijk Asbestvolgsysteem

Zakelijk

Versie: 4.4.1
Datum: 14-10-2019


Welkom bij het Landelijk Asbestvolgsysteem

De helpdesk van het Landelijk Asbestvolgsysteem wordt verzorgd door Informatiepunt WVL van Rijkswaterstaat

Technisch onderhoud in het weekend van 15 en 16 augustus.
Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus vind er onderhoud plaats aan het netwerk waarbinnen LAVS draait. Houd er rekening mee dat LAVS gedurende korte tijd niet beschikbaar is. Onze excuses voor het ongemak.

Technisch onderhoud iSZW maandag 17 augustus

Op maandag 17 augustus vind er vanaf 17:00 uur onderhoud plaats aan de systemen bij het iSZW. Hierdoor is het portaal en de iSZW asbestservicekoppeling niet beschikbaar. Naar verwachting nemen deze werkzaamheden een aantal uren (4) in beslag. Het LAVS is gewoon beschikbaar, het is echter niet mogelijk om gedurende deze werkzaamheden de startmelding te plaatsen, wijzigen of af te melden.

Koppelvlak algemeen:

Het certificaat van het Koppelvlak aan RWS kant is vernieuwd. Het nieuwe certificaat is te vinden op https://www.lavsinfo.nl/lavs-0/koppelvlak-lavs/nodig-systeem/. U moet het publieke deel certificaat  productie omgeving downloaden en het zip bestand uit pakken. U kunt dan het nieuwe certificaat installeren. Check voor installatie wel of de datum van het certificaat 16-06-20 16:55 is, dat is het juiste certificaat.

De LAVS helpdesk is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur op 088 797 71 02.
 
U kunt uw vraag ook stellen via dit helpdeskformulier of per e-mail (informatiepuntwvl@rws.nl). Zo nodig neemt een medewerker telefonisch contact op. Vermeld daarom uw telefoonnummer. Ervaart u een storing? Vermeld dan 'storing' in het onderwerp van de e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de Algemene voorwaarde voor aanmelden op het Landelijk Abestvolgsysteem