Landelijk Asbestvolgsysteem

Zakelijk

Versie: 4.6.0
Datum: 28-08-2020


Welkom bij het Landelijk Asbestvolgsysteem

De helpdesk van het Landelijk Asbestvolgsysteem wordt verzorgd door Informatiepunt WVL van Rijkswaterstaat

Melden bij inspectie SZW:
Op maandag 19 oktober is het doen van een startmelding tussen 17:00 en 21:00 niet mogelijk.
Komende maandag 19 oktober zullen wordt een nieuwe versie van de systemen bij de inspectie SZW in productie genomen. Om dit te kunnen doen is het ISZW portaal om te melden vanaf 17:00 tot 21:00 uur niet beschikbaar. 
 
Koppelvlakgebruiker:
Bent u een LAVS koppelvlakgebruiker? Vervang dan uw PKI-Overheidscertificaat voor 1 oktober 2020!
Het nieuwe publieke deel van het certificaat wat geïnstalleerd moet worden kunt u vinden in: https://www.lavsinfo.nl/publish/pages/114885/tws-esb_rijkswaterstaat_nl.zip
Voor verdere toelichting en informatie zie de  website
 
Verwijdermethoden:
Per 1 september zijn de verwijdermethoden "Glovebag" en  "Batteryspray" beschikbaar in de inventarisatie en kunnen deze geselecteerd worden. Let op de verwijdermethode "Batteryspray" is bedoeld voor de verwijdering van asbesthoudende flens pakkingen.
 
Helpdesk:
De LAVS helpdesk is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur op 088 797 71 02.
U kunt uw vraag ook stellen via dit helpdeskformulier of per e-mail (informatiepuntwvl@rws.nl). Zo nodig neemt een medewerker telefonisch contact op. Vermeld daarom uw telefoonnummer. Ervaart u een storing? Vermeld dan 'storing' in het onderwerp van de e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de Algemene voorwaarde voor aanmelden op het Landelijk Abestvolgsysteem