Landelijk Asbestvolgsysteem

Zakelijk

Versie: 4.4.1
Datum: 14-10-2019


Welkom bij het Landelijk Asbestvolgsysteem

De helpdesk van het Landelijk Asbestvolgsysteem wordt verzorgd door Informatiepunt WVL van Rijkswaterstaat

Door de recente omstandigheden kunt u uw vragen tijdelijk niet telefonisch stellen. Stel uw vraag via het helpdeskformulier of per e-mail ( informatiepuntwvl@rws.nl ) Zo nodig neemt een medewerker telefonisch contact op. Vermeld daarom uw telefoonnummer.

Koppelvlak:

 

Update: De herstart van de servers is afgerond.

Update:  er wordt een herstart uitgevoerd van de servers van het LAVS. Het kan zijn dat hierdoor gebruikers enige problemen ondervinden met het inloggen. Probeer het dan na enige tijd opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.

Op donderdag 9 juli is er om 16.30 uur melding gemaakt van een storing op het koppelvlak van LAVS waardoor deze niet beschikbaar is. De web interface van LAVS is wel beschikbaar.

Voor meer informatie m.b.t. de status van deze storing verwijzen wij u naar de website, www.lavsinfo.nl.

Koppelvlak algemeen:

Het certificaat van het Koppelvlak aan RWS kant was verlopen. Het nieuwe certificaat is te vinden op https://www.lavsinfo.nl/lavs-0/koppelvlak-lavs/nodig-systeem/. U moet het publieke deel certificaat  productie omgeving Downloaden en het zip bestand uit pakken. U kunt dan het nieuwe certificaat installeren. Check voor installatie wel of de datum van het certificaat 16-06-20 16:55 is, dat is het juiste certificaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de Algemene voorwaarde voor aanmelden op het Landelijk Abestvolgsysteem