Landelijk Asbestvolgsysteem

Zakelijk

Versie: 4.4.1
Datum: 14-10-2019


Welkom bij het Landelijk Asbestvolgsysteem

Update 05-12:

Problemen LAVS opgelost 

Na de laatste release (4.4.1) van het Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS) op 26 november ondervond het LAVS problemen. Hierdoor was het soms niet mogelijk om in te loggen of een project te openen. Dankzij een kleine update van dinsdagavond 3 december is het probleem opgelost. 

Gevolgen voor time-out van 30 minuten 

Eerder hebben wij gecommuniceerd dat in de release 4.4.1, op verzoek van de gebruiker, de time-out van 15 minuten wordt opgehoogd naar 30 minuten. Door de update van 3 december is deze time-out weer teruggedraaid naar 15 minuten. Helaas kunnen we dit verzoek nu niet honoreren. RWS onderzoekt de mogelijkheden om dit verzoek mee te nemen in een volgende release van het systeem. 

Release 4.4.1 van LAVS is geïnstalleerd

In deze release is onder andere het probleem bij het opleveren van (meerdere) verwijderopdrachten opgelost. Daarnaast is een versnelling doorgevoerd voor het openen van projecten en andere perfomance-verbeteringen. 

De complete releasenotes vindt u op www.lavsinfo.nl/lavs-0/huidige-versie-lavs/

Mocht u vragen hebben dan kunt u uw vraag stellen via het webformulier van de helpdesk.
U kunt ook bellen met de helpdesk van 9:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur op werkdagen,
088 79 77 102 (optie 6)

Bij het gebruik van de  Chrome webbrowser versie 77 of hoger staan in het LAVS op sommige plaatsen de knoppen op een andere plek in het scherm. Dit ligt aan de chrome browser en heeft verder geen invloed op de functionaliteit binnen LAVS.

 

*) Klik hier voor de Algemene voorwaarde voor aanmelden op het Landelijk Abestvolgsysteem