Landelijk Asbestvolgsysteem

Zakelijk

Versie: 4.6.0
Datum: 28-08-2020


Welkom bij het Landelijk Asbestvolgsysteem

De helpdesk van het Landelijk Asbestvolgsysteem wordt verzorgd door Informatiepunt WVL van Rijkswaterstaat

LAVS 2 december tijdelijk niet bereikbaar

Op 2 december verloopt  certificaat bij onze eHerkenningsmakelaar iWelcome en moet daarom vervangen worden. De vervanging van het certificaat staat gepland op woensdag 2 december vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. Tijdens deze vervanging is het niet mogelijk om in het LAVS in te loggen.   

Wij raden u aan op die dag uw werkzaamheden voor 10 uur af te ronden anders kunt u uw reeds ingevoerde gegevens kwijtraken.

Koppelvlakgebruiker:
Bent u een LAVS koppelvlakgebruiker? Vervang dan uw PKI-Overheidscertificaat voor 1 oktober 2020!
Het nieuwe publieke deel van het certificaat wat geïnstalleerd moet worden kunt u vinden in: https://www.lavsinfo.nl/publish/pages/114885/tws-esb_rijkswaterstaat_nl.zip
Voor verdere toelichting en informatie zie de  website
 
Verwijdermethoden:
Per 1 september zijn de verwijdermethoden "Glovebag" en  "Batteryspray" beschikbaar in de inventarisatie en kunnen deze geselecteerd worden. Let op de verwijdermethode "Batteryspray" is bedoeld voor de verwijdering van asbesthoudende flens pakkingen.
 
Helpdesk:
De LAVS helpdesk is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur op 088 797 71 02.
U kunt uw vraag ook stellen via dit helpdeskformulier of per e-mail (informatiepuntwvl@rws.nl). Zo nodig neemt een medewerker telefonisch contact op. Vermeld daarom uw telefoonnummer. Ervaart u een storing? Vermeld dan 'storing' in het onderwerp van de e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de Algemene voorwaarde voor aanmelden op het Landelijk Abestvolgsysteem